M&V Auto Body Shop 
 

M&V Auto Body Shop 
 

Here, you can review the company and goods / services it provides and make a request or an offer to the company

About

M&V Auto este prezentă pe piaţa serviciilor în domeniul auto încă din anul 2002, la inceput axându-se pe activitatea de ITP (verificari tehnice), iar mai nou şi prin prestarea de servicii de reparaţii auto în noul punct de lucru din Cluj-Napoca str. Oasului nr. 293.

În aceşti aproape zece ani am efectuat lucrari la peste 40.000 clienti din Cluj şi din ţară, majoritatea în domeniul ITP-urilor dar şi în reparaţii auto şi comerţ cu piese auto.

Putem efectua ITP în două staţii auto situate în cartierele Gheorghieni şi Iris, la vehicule cu masa maximă autorizată de 3.5 tone, cu combustibil: diesel, benzina şi GPL inclusive la cele cu tracţiune permanentă integrală 4X4.

Începând cu anul 2011 efectuăm şi reparaţii auto în noul service multimarcă, autorizat RAR, unde dispunem de aparatură nouă, de ultima generatie(stand verificare eficacitate frane, stand verificare amortizoare telescopice, diagnoză computerizată pentru toate tipurile auto dotate cu OBD, testere faruri /baterii/lichid frană/antigel etc.), de personal calificat, de piese si consumabile de calitate agreate şi omologate RAR.